Karriere – cut-es filosofi

Hos cut-e liker vi å samle innovativ psykometri, banebrytende talentteknologi og brilliante mennesker, som sammen hjelper våre kunder med tiltrekning, screening, seleksjon, utvikling, promotering og å beholde de beste folkene.

Kort fortalt liker vi å være best på det vi gjør, gjøre godt og interessant arbeid, had det gøy, og selvsagt å tjene penger for selskapet og våre kolleger. cut-e har for øyeblikket rundt 300 ansatte på 35 forskjellige steder, på fem kontinenter, og det er bare starten.

Bli med på cut-es reise. Vi trenger nye folk som deler våre verdier.

Har du lyst til å jobbe for cut-e? Vi har spurt våre kolleger hva de liker best med å jobbe her.

Adferdskodeks

cut-e har en adferdskodeks for Corporate Social Responsibility: gruppens retningslinjer for arbeidsforhold, sosial- og miljøkompatibilitet, transparens, samarbeid og dialog basert på tillit.

Colleague voices

Matilda Sandström

“Jeg er så heldig at jeg kan si at jeg virkelig elsker jobben min! Ved å implementere valide rekrutteringsprosesser i organisasjoner skaper vi vinn-vinn-situasjoner for både arbeidsgiver og arbeidstaker. Vi finner rett person til rett plass. I tillegg får jeg gleden av å møte kunder som inspirerer og imponerer meg!”

Matilda Sandstroem, Psychology Consultant, cut-e Sweden

Stephanie Braganza

"En av tingene jeg liker best med å jobbe i cut-e er arbeidsmiljøet. Kollegene er noen av mine beste venner. Derfor gleder jeg meg til å gå på jobb hver dag og til å gyve løs på nye utfordringer sammen med dem. Vi lærer masse og får anledning til å reise og le mye også!"

Stephanie Braganza, Organizational Psychology Consultant, cut-e USA

Produktfinneren

Søk blant over 40 tester for å finne den rette testen for deg.
Søk på
Emne