cut-e er i frontlinjen av online evaluering

cut-e er i frontlinjen av online evaluring - enten det er på desktop, nettbrett eller mobil. Vi gir kandidaten kontroll over egen evaluering, og vi sørger for at alle blir behandlet rettferdig.

Jobbsøkere ønsker i økende grad å ha mulighet til å ta tester på mobile enheter, men vi må forsikre oss om at testene er nøyaktige, rettferdige og kompatible med enhetene de skal gjennomføres på.

Så hvor mobile skal de mobiltilpassede testene være? Hvordan kan mobile ansettelsesstrategier se ut? Hvilken rolle spiller HTML5? Hvordan har cut-es kunder valgt å møte utfordringen og hvordan har cut-e hjulpet dem?

Mobiltilpasset evaluering: Visste du at?

  • cut-es 360 feedback-verktøy ble mobiltilpasset i 2013.
  • cut-es personlighetsverktøy shapes har vært tilgjengelig for smartphone og nettbrett siden 2014.
  • cut-es motivasjonsverktøy views, integritetstesten squares, og mange av situasjonsbedømmingstestene er nå tilgjengelige på mobil og håndholdte plattformer.
  • cut-es numeriske og verbale evnetester scales er mobiltilpasset. 
  • Viktigst av alt - kunden kan velge, pr. prosjekt og pr. verktøy, om de vil benytte en versjon som er optimalisert for mobil eller desktop. Dette er nøkkelfaktorer for å sikre rettferdighet, og for å sikre at alle søkere måles på samme grunnlag.

Mobilteknologis innvirkning på evalueringer

Dr Achim Preuss, CTO og grunnlegger av cut-e, forklarer i dette intervjuet hvordan et skifte til evalueringsverktøy på mobil påvirker talentstrategier. Verden har gått videre siden internett slo igjennom. 90 % av jobbsøkerne bruker nå mobiltelefonen til å lete etter jobb, så det er åpentbart at mobilteknologi åpner opp for nye muligheter innen evaluering. Hvordan kan vi hjelpe våre kunder med å tilpasse sin strategi for online evaluering til å utnytte disse mulighetene best mulig?

"Going mobile" hos Siemens: kunsten å holde tritt med endringene i søkeradferd

Siemens har benyttet mobiltilpassede evalueringer. Hvordan besluttet de hvor de skulle starte? Hvile kriteria definerte de? Hva var målene og hva har skjedd så langt?

“Vi vet at teknologibruken til søkermassen vår endrer seg, og vi ser at nettbaserte evalueringer tilfører reell verdi. Vi ønsket å utforske effekten av å bruke de samme testene på mobiltelefon. Så vi samarbeidet om dette med cut-e.”

lrike Assmann, SPE, Siemens Professional Education

Visste du at? Assessmentbarometeret viser:

  • Mobilevaluering har blitt en del av talentagendaen. En av fem respondenter påpekte viktigheten av å kunne kjøre evalueringer på mobile plattformer.
  • Mer enn 20 % av respondentene anser det for viktig at verktøy kan brukes på mobiltelefonen - ikke bare når de skal velge verktøy, men også når de velger leverandør.
  • Jo større et selskap er, jo viktigere blir mobilevalueringer. 

Assessment Product Finder

Søk blant over 40 tester for å finne den rette testen for deg.
Søk på
Emne
Instrument