cut-e kan vise til gode resultater i samarbeid med flyselskaper

cut-e kan vise til gode resultater i samarbeid med noen av de største og mest anerkjente flyselskapene i verden, i alle de ulike delene av virksomheten. Enten det dreier seg om bakkemannskap, analytikere, kabinpersonale, praktikanter, piloter eller medarbeidere ved hovedkontoret har cut-e erfaring med gjennomføring av effektive rekrutteringsprosesser.

Det er et stigende behov for å tiltrekke seg og rekruttere de beste i luftfartsindustrien samtidig som kostnadene kuttes og stillinger fylles raskere. Bedriftene trenger både utprøvde og holdbare rekrutteringsprosesser og utvelgelsesverktøy som kan brukes på ulike lokasjoner, på flere språk, online og som kan støttes av et relativt lite, internt rekrutteringsteam. En solid prosess for å tiltrekke seg, rekruttere og ansette handler likevel om mer enn hvilke verktøy man bruker.

Kunder i luftfartsindustrien som bruker cut-e

Vi vet hva du trenger:

 • Et utvalg av verktøy som kan tilpasses for mer spesialiserte roller, som flyveleder og pilot, og for mer generelle roller, for eksempel kundebehandler og salgsassistent – men alltid med et utseende og inntrykk som passer for luftfartsindustrien
 • Testing online og på mobile enheter som kan tilbys uten tilsyn ved screening eller utvelgelse av søkere
 • Bred språkstøtte og global støtte ved behov
 • En leverandør med dokumenterte resultater på dette området samt engasjementet og troverdigheten som forsikrer deg om at du jobber med den beste i bransjen – og som har jobbet med både etablerte selskaper og selskaper i rask vekst
 • Dokumentert integrasjon med ATS og HRI

Vår kompetanse på luftfartsindustri – og hva vi kan gjøre for å hjelpe deg

 • Definere eller videreutvikle kompetanseområder i ulike roller
 • Velge blant testene og verktøyene våre for ulike stillinger, og komme med forslag til alternative løsninger der det er relevant – lag dine egne verktøy
 • Tilpasse løsningene våre slik at de gjenspeiler selskapsidentiteten deres
 • Kartlegge prosessen og kandidatflyten gjennom utvelgelsesprosessen. Få oversikt over utsilingspunkter og forventet søkerantall på senere stadier
 • Gjennomføre pilot- eller testfaser for å justere prosessen og demonstrere effektiviteten i tilnærmingen
 • Integreres med eksisterende ATS- eller HRIS-system
 • Gjennomgå prosessen for å se om den gir de fordelene du forventer og har behov for
 • Analysere dataene og opprett egne, interne benchmarks – og gi tilgang til alle våre normgivende datasett
 • Ha ryggdekning når du rapporterer om prosessen til toppledelse eller styre
 • Dele informasjon om de nyeste trendene, observasjonene og forskningen som former vurderingen.

easyJet: ROI med online testing

Effektive prosesser, gode ansettelser og ROI med online testing. David Barrett, CCO cut-e, forklarer hvordan du maksimerer ROI og legger frem en optimal talentstrategi for kabinpersonale, piloter og nyutdannede i easyJet.

 

cut-e Global Aviation Talent Summit

cut-e arrangerte det første Aviation Talent Summit i 2015. Toppkonferansen ble sponset av Etihad. Den gikk over to dager med flotte presentasjoner, nettverksbygging og case-studier. Vi kommer til å arrangere et nytt Aviation Summit i oktober 2016.

Her er noen nyttige lenker:

Dubai Duty Free om cut-e

"Siden vi tok i bruk cut-e sine verktøy for nettbasert evaluering har vi brukt mye mindre tid og ressurser på å identifisere riktige personer til selskapet."

easyJet om cut-e

”Vi laget et spørreskjema for situasjonsbedømmelse med cut-e, i samarbeid med noen av våre dyktigste kabinansatte, og dette gir oss i dag en veldig god evaluering av hvor godt man lykkes i easyJets arbeidskultur blant kabinpersonale.

Finnair om cut-e

cut-e-verktøy har hjulpet oss med å rekruttere piloter og kabinpersonale på en mer strukturert og presis måte, med skreddersydde kompetansemodeller og det nyeste av nettbasert psykometri."

FlyDubai om cut-e

"Vi har oppnådd bedre ansettelser, vi bruker mindre tid på å fylle stillinger, og vi har en større andel som gjennomfører blant de som deltar på evalueringssentre. Vi kunne ikke gjort dette uten cut-es hjelp og hjelpemidler.”

Assessment Product Finder

Søk blant over 40 tester for å finne den rette testen for deg.
Søk på
Emne
Instrument