Den optimale løsningen for enhver personalutfordring

cut-e tilbyr løsninger for personalutfordringer. Vi lytter til kundene våre for å forstå problemet og omstendighetene. Deretter går vi til kjernen av problemet med den beste og mest innovative løsningen.

Vi har listet opp de vanligste utfordringene som kundene vil ha hjelp med: hvordan identifisere de tingene som utgjør en reell forskjell, hvordan måle dem, og hvordan evaluere eller utvikle kompetanse på disse områdene. Det kan være likheter på tvers av organisasjoner. Likevel ser vi at hver organisasjon er unik, og at problemene, utfordringene og tidsrammene varierer for hvert enkelt tilfelle.

I cut-e har vi mange års erfaring med rådgivning og implementering av prosjekter og prosesser med utgangspunkt i nettbasert kartlegging. Det som gjør oss til en ideell partner: vi hjelper deg med innsamling og evaluering av data, og med fremstilling av data på en måte som sikrer tilslutning i ledelsen og blant teammedlemmer, samtidig som vi gir deg den støtten du trenger.

 

 

"We have constantly been satisfied with both the tools and the support." Silviu Badescu, Deloitte

Spesifisering av jobbkrav

Hvordan gjøre det enklere å spesifisere jobbkrav, for å skape et bedre grunnlag for personalbeslutninger?

cut-e gjør det enkelt å lage nøyaktige jobbanalyser.

 • Alle vet at en tydelig definisjon av kravene i stillingen er en forutsetning for en vellykket ansettelse. Samtidig opplever mange at stillingsanalyser ikke gjøres grundig nok.
 • Stillingsanalyseverktøyet snap-it gjør det mulig å analysere kravene i stillingen på en rask og effektiv måte. Her identifiserer man viktige kompetanseområder, atferdstyper og holdninger og gir en nøyaktig jobbeskrivelse. Stillingsanalysen kombineres med cut-es tester for å gi en skreddersydd rapport tilpasset deres behov.

Effektiv screening

Hvordan identifisere de riktige kandidatene tidlig i rekrutteringsprosessen?

cut-e hjelper deg med å kutte kostnadene gjennom effektiv screening av kandidater

 • Hvis du har mange søkere og kun kan ansette noen av dem, er du avhengig av pålitelig informasjon for å skille klinten fra hveten tidlig i prosessen. cut-e har pålitelige tester for blant annet screening av lærlinger, traineer og selgere.
 • Alle verktøyene kan integreres i utvelgelsesprosessen og deres eget nettbaserte rekrutteringssystem. Om nødvendig kan vi også tilby et komplett nettbasert rekrutteringssystem

Bedre ansettelsesbeslutninger

Hvordan kan vi best mulig bruke nettbasert testing for å ta bedre ansettelsesbeslutninger?

cut-e hjelper deg med å ta bedre beslutninger i ansettelser og utvikling av personale

 • Å plassere feil person i en nøkkelrolle kan være et dyrt feiltrinn. Heldigvis finnes det gode metoder for å redusere sjansen for feilansettelser. Forskning viser at man får best avkastning på investeringen med moderne utvalgsmetoder.
 • cut-e tilbyr innovative, vitenskapelig validerte psykometriske verktøy. Alle produktene våre er nettbaserte, og de forutsetter ingen kostbare IT-løsninger. Løsningene våre skreddersys etter deres behov og tilpasses deres firmaprofil om ønskelig.

Bedre salgsresultater

Hvordan kan vi gjøre salgsteamet vårt bedre og fokusere på områdene som gjelder mest?

cut-e hjelper deg med å identifisere og utvikle de faktorene som er viktigst for at selgerne skal lykkes

 • Som selger oppnår man resultater gjennom riktig atferd og holdning i de ulike fasene av salgsprosessen. cut-es salgsutviklingssystem støtter salgsmedarbeiderne ved å finne svakheter i salgsprosessen og gi spesifikke tips til utvikling for å lykkes med salget.
 • Salgsutviklingssystemet er basert på en salgssyklus som beskriver de åtte hovedfasene i salgsprosessen. Resultatene brukes som grunnlag for gode rekrutteringsbeslutninger og konkrete utviklingsplaner. Salgsutviklingssystemet er ikke en erstatning for den personlige dialogen, men danner et ideelt grunnlag for den.
cut-e client Allianz

Allianz: velger de beste selgerne

Les om hvordan cut-e bisto Allianz med rekruttering av salgsmedarbeidere fra en stor søkergruppe.

 • Utfordringen: velge salgsmedarbeidere fra en stor søkergruppe
 • Løsningen: utvikle en god og tilpasset prosess for screening av kandidater
 • Resultatet: utvelgelse av de beste kandidatene etter en nettbasert kartlegging og et kompetansebasert intervju

Effektiv 360-graders feedback

Hvordan kan vi gjøre feedbackprosessen mer relevant og verdifull og samtidig gjøre den mer effektiv?

cut-e hjelper deg med effektiv 360-graders feedback med verdifulle rapporter

 • Mange bedrifter har erfaring med 360-graders feedback, og de fleste har oppdaget at det koster penger. cut-e tilbyr den ideelle plattformen for å håndtere disse prosessene på en rask og enkel måte.
 • Systemet har et kompetansebasert spørreskjema, men kan også tilpasses organisasjoners egne kompetansemodeller. Arbeidsflyten, systemets utseende og muligheter kan tilpasses individuelle behov. Utviklingsorienterte og interaktive rapporter tilrettelegger for aktiv bruk av resultatene og gir realistiske utviklingsplaner.

Produktfinneren

Søk blant over 40 tester for å finne den rette testen for deg.
Søk på
Emne